
Opskrift på super saftige, asiatiske kyllingefrikadeller
Description
Det som gør disse frikadeller så lækre, er kombinationen af ingredienserne. Fløden gør dem saftige og panering med majsstivelse og sesam, giver dem en lækker ydre konsistens. Prøv dem.
Farsen
Samling af farsen.
-
Det er super nemt og samle farsen.
I princippet kan man tage alle ingredienser og bare røre til en fars. Men jeg har lært engang at farsen skal røres sejt først. Så det gør jeg. Kom kyllingefarsen sammen med salt, peber og 2 æg i en skål og rør farsen til den hænger lidt mere sammen. Det betyder at man rører den sejt. Og nu kan du faktisk tilsatte de resterende ingredienser og rør det hele til en sammenhængende fars.
Drys nu et lag majsstivelse på en bageplade. Og bagefter et lag sesam. Form frikallerne og vend dem i mel/sesam blandingen.
Varm en pande med olie, (Olivenolie/Sesamolie) på medium varme. Steg frikadellerne langsomt til de er flot brune. Tilsat evt smør under stegningen. Vend dem og steg dem, til de lige er færdige. Steg dem endelig ikke for meget. Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle.
Server dem sammen med en lækker mango chutney, karry sauce og ris til.
Vel bekomme.