PAPRIKA STEGT BLOMKÅL MED CHIMICHURRI OG BØNNEPURÉ

Servings: 4 Total Time: 1 hr Difficulty: Beginner
Denne opskrift er udviklet af Alfiecooks_. Retten er paprika stegt blomkål serveret med den lækreste chimichurri og en cremet butterbean-puré. Det er supernemt at lave, tager ingen tid og bruger kun enkle, plantebaserede råvarer. Og det bliver virkelig lækkert.
View Gallery 1 photo

PAPRIKA STEGT BLOMKÅL MED CHIMICHURRI OG BØNNEPURÉ

Difficulty: Beginner Prep Time 30 mins Cook Time 30 mins Total Time 1 hr
Cooking Temp: 180  C Servings: 4
Best Season: Suitable throughout the year

Description

Denne vegetar bøf kan selvfølgelig ikke erstatte en rigtig bøf. men Men det er en ret som ikke behøver kød. Den paprika stegte blomkål smager simpelthen fremragende med den cremede bønnepuré. Chimichurri giver en endnu størrere oplevelse for sanserne. Håber du har mod på at prøve selv. Det er virkelig nemt.

Blomkålsbøffer

Cooking Mode Disabled

Chimichurri

Butterbean-puré

Ristede sesam

Fremgangsmåde

Chimichurri

  1. Lav chimichurrien

    Skyl persillen grundigt og slyng vandet fra. Hak dem bagefter fint og kom dem i en skål. Brænd chilliens skind med en gasbrænder til den er helt sort. (Har du ingen gasbrænder undlad den del) Del chillien på langs og skrab frøene ud. Hak nu chilien fint. Pres hvidløget, og tilsæt begge dele sammen med eddiken. Smag til med salt og peber, og hæld derefter olivenolien i en tynd stråle, mens du rører, indtil det hele er godt blandet. Sæt til side. Tilsat evt. mere olivenolie og eddike hvis massen er for tyk. Chimichurrien bliver tynder efter den har trukket lidt!

Butterbean-puré

  1. Forbered butterbean-puréen

    Hæld vasken fra bønnerne. Kom bønnerne i en blender sammen med saften fra en citron, salt, peber, et fed hvidløg. Blend indtil glat. Tilsat kold vand hvis puréen er for tykt. Du kan servere den kold eller lun den. Personligt fortrækker jeg den varm. 

Blomkålsbøffer

  1. Tilberedning af blomkålen

    Skær blomkålen i bøffer (skiver) Skær enderne i ca. en fingers bredde af. Skær blomkålen bagefter i 4 pæne skiver. Også på ca. en fingers tykkelse. Gem de ekstra buketter til en anden opskrift eller steg dem med. Pensl blomkålen med olivenolie. Drys med salt, peber og paprika. Gør det på begge sider. Kom godt med olivenolie i en stor stegepande. Tilsat gerne også noget smør.  Steg blomkålen på begge sider til den har en flot farve. Du kan også stege den og så putte den i et ovefast fad og bage den i forvarmet oven ved 180 grader til de er helt møre.  

    Rist sesam gylden brune på en tør pande.

Servering

  1. Kom et par spiseskeer bønnepuré på tallerken. Læg en skive blomkål derpå. Fordel chamichurrien på blomkålen og drys med ristede sesam. Vel bekomme
Keywords: Vegetar, blomkålsbøf, crèmet puré, god smag, blomkål, chimichurri, vegetar, butterbeans, persilleny oplevelse, mættende vegetarret, zero-waste,
Recipe Card powered by WP Delicious
Rate this recipe
Add a question
Min

Share it on your social network