Markus Grigo

Home22021-02-16T14:30:14+01:00

Lidt info om mig.

Jeg elsker det søde køkken. Det er min passion og mit levebrød. Interessen for mad har jeg haft siden, jeg var et barn i Tyskland, hvor jeg er født. Der uddannede jeg mig til bager så snart, jeg kunne komme til det og lige bagefter tog jeg kokkeuddannelsen. Bagefter fik jeg mulighed for at arbejde på Royal Lancaster Hotel i London. Det var bare med at komme af sted! Her fik jeg for alvor smag for arbejde med desserter og kager. Jeg forelskede mig også i en dansk kvinde, og i 1991 flyttede jeg med hende til Denmark. Jeg har boet her siden og i løbet af mine mange år her, har jeg arbejdet på nogle af de bedste restauranter og lært af nogle af landets dygtigste kokke og konditorer. Min passion for desserter, kager og chokolader har jeg delt med jer i form af foredrag, kurser, TV-udsendelser og ikke mindst igennem mine bogudgivelser. 
De senere år har jeg arbejdet som teknolog. Det lyder måske kedeligt. Men for mig betyder det, at jeg får lov til at nørde med især chokolade, dagen lang. Ved siden af laver jeg tv, online kurser og holder foredrag. Desuden er jeg så heldig at være dommer i tv programmet ‘Den store bagedyst’. Det er fantastisk! Jeg elsker det og bliver hver sæson så imponeret over, hvad kage amatører i Danmark kan præstere – endda under pres og med kamera på.

Book mig her på siden.

Hør om min barndom med en voldelig far og hvordan jeg endte med at blive dommer på en af de populæreste programmer i Danmark.
Eller hvad med en spændende historie om chokolade. Hør om Aztekerriget, om den industrielle revolution og hvordan chokolade egentlig bliver til. Smagsprøver kan ikke udelukkes. Udfyld kontaktformularen længere nede på siden så kontakter jeg jer. 

Live online kursus for firmaer.

Kurser er pga. Corona, meget svært at afholde. Derfor er jeg begyndt at undervise online. Det er blevet en kæmpe succes! Tænk at du kan stå derhjemme i dit eget køkken. Drikke et glas vin og skåle virtuel med mig eller dine kolleger eller venner, mens i alle sammen fremtryller en lækker dessert, kage eller bare bager lækre julesmåkager. Mulighederne er mange. Typisk bager folk sammen med deres kærester, børn, eller forældre. Mens venner eller kolleger og deres familier er et andet sted hen. I deres egne køkkener rund omkring i landet. Tit er over hundred mennesker med til den slags undervisning. Jo flere som er med, desto billiger bliver det. Fantastisk til firmaer og foreninger.
Kurset varer ca. 60 til 90 min. Og forgår typisk efter arbejdstid.
Opskrifter og ingrediens som redskabs lister mailes i god tid, sammen med opskriften.
Typisk laver jeg ting som er super lækker men ikke kræver specielle værktøjer.
Men ønsker i noget extra ordinært er jeg klar til det.
Udfyld kontaktformularen længere nede på siden så kontakter jeg jer.

 

Book Foredrag.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg jer.