About.

Markus Grigo

Mit navn er Markus Grigo, og jeg elsker det søde køkken.
Efter et ophold på ca. 1 år i London (Royal Lancaster Hotel), flyttede jeg i 1991 til Denmark. Sidenhen har jeg arbejdet på nogle af de bedste restauranter og lært af nogle af landets dygtigste kokke og konditorer. Min passion for desserter og kager har jeg delt med jer i form af foredrag, kurser, TV udsendelser og ikke mindst igennem mine bogudgivelser.
Når du nu er landet her, er det muligvis fordi du er interesseret i chokoladeforedrag, en smagning, et dessertkursus, eller du mangler en julegave til dine ansætte.
Evt. er du landet her fordi du mangler en god opskrift til en lækker kage, eller du kigger bare forbi for inspirationens skyld.
Grunde kan være mange.  Og jeg håber du finder hvad du leder efter.

Kulinariske hilsner Markus Grigo

Bøger.

Markus Grigo

Dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske kager og desserter af høj kvalitet. Denne bog er en ny udgave af Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde. Det er en samling af de allerbedste kageklassikere samt nye opskrifter, som alle får tænderne til at løbe i vand. Her er alt, hvad hjertet måtte begære af håndterbare kager til både festlige lejligheder og hyggelige stunder. Fra cookies, kanel­snegle, donuts og brownies til bradepandekager, tærter, lag­kager og julesmåkager samt ikke mindst pandekager og vafler.

Book et foredrag.

Markus Grigo

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg jer.